Vuodesta

1860

Tervetuloa Sulkavalle ja kevättalvella 2020 kunnostettuun ART DECO hotelli-ravintolaan. V. 1860 valmistunut hotelli-ravintola rakennus sijaitsee Saimaan rannassa kauniilla paikalla, pääkadun, Alanteentien varrella, noin 300 metriä Sulkavan kirkonkylän keskustasta ja mansardi-kattoisten rakennuksien alueella.

Hotellialueeseen kuuluu myöskin KULKEMUS-niminen veneilykeskus. Venepaikkoja on 34. Veneilijöille mahdollisuus varata aito puulämmiteinen sauna joka tarjoaa makoisat löylyt. Käytössä myös pesula,keittotilat sekä WCt ja suihkut

Aistikkaasti sisustetut hotellihuoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa. Suihku ja wc sijaitsevat yläkerran aulatilassa jossa myöskin TV ja sohvaryhmä. Rakennuksessa ei ole hissiä. Vieraiden käytössä on myös alakerroksen oleskelutila, joka on kalustettu ja sieltä löytyy televisio, lehtiä ja kirjoja.

Alakerrassa on mannermainen ravintola, jonka ruokalistalta voi helposti valita jokaiselle mieluisan tuoreen ja raikkaan aterian. Ravintolalla on A-oikeudet. Rakennuksen yhteydessä on 24-paikkainen terassi, jossa voi nauttia mukavasti ruokatarjoilut ja vaikkapa cocktailit.

Toivotamme sinut tervetulleeksi savolaisen vieraanvaraisuuden ja aidon palvelun pariin aterioimaan ja majoittumaan.

Ilo on puolellamme!

Pieni savolainen

OPPITUNTI

1. Ape
Ruoka
2. Huarikka
Iso tuoppi
3. Syhvi
Olutpullo
4. Syhhäötin
Pullonavaaja
5. Kualluatikko
Kaalilaatikko
6. Kytkytellä
Juoda viinaa
7. Naakasta ihvettä
Juoda kahvia
8. Laetahhan sekkaan
Ota myös pullaa
9. Livetin
Kastike
10. Öykkyyttää vöyssi
Polttaa tupakka
11. Männä törrölleen
Mennä tupakalle
12. Puari
Ravintola

Meidän

GALLERIA

Kuvia ruuista, tapahtumista ja hyvistä hetkistä